ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ | Β.Sc Διαιτολόγος – Διατροφολόγος  

 

Ονομάζομαι Δέσποινα Παπαδοπούλου είμαι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος πτυχιούχος του ανώτατου τεχνολογικού ιδρύματος Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης στη Σητεία.

Ασκώ την επιστήμη της διατροφής από το 2008 μέχρι και σήμερα με μεγάλη αγάπη και αφοσίωση καθώς ήταν η μοναδική μου επιλογή κατά την διάρκεια των Πανελληνίων εξετάσεων.

Η πορεία μου στη Διατροφολογία εμπλουτίστηκε με σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων όπως: Σακχαρώδης διαβήτης και διατροφή, Παιδική διατροφή, Μεσογειακή και Κρητική διατροφή, Παχυσαρκία και Διατροφική αντιμετώπιση, βελτίωση της αθλητικής απόδοσης μέσω της διατροφής ενώ η πτυχιακή μου εργασία βασίστηκε στα καρδιαγγειακά νοσήματα και η αντιμετώπιση τους μέσω της Μεσογειακής διατροφής.

Το 2013 ολοκλήρωσα την φοίτηση μου ως Personal trainer παρέχοντας υπηρεσίες της διατροφής συνδυαστικά με την προπονητική.

Τελευταία μου ενασχόληση είναι η παρακολούθηση σεμιναρίων σε σχέση με την Διατροφογενετική και την εφαρμογή της σε ένα εξατομικευμένο διαιτολόγιο. Αναλύοντας το DNA του διαιτώμενου με τη συνεργασία γενετιστή και με την κατάλληλη εξέταση η διατροφή παίρνει άλλη διάσταση!

Στόχος μου είναι μέσα από τις γνώσεις μου να επιτυγχάνω την καλύτερη προσέγγιση, αξιολόγηση και διατροφική παρέμβαση με σκοπό την σωστή θρέψη και την επίτευξη κάθε ατομικού στόχου.

Healthy Συνταγές

Πρόσφατα άρθρα